Sacose din plastic imprimate, intampina-ti clientii cu ele

Sacose din plastic imprimate in avantajul tau

Pentru ca este vara, pentru ca nu-ti poti lasa balta clientii, intampina-i cu sacose din plastic imprimate! Aprovizioneaza-te cu un stoc consistent de pungi personalizate, nu doar de marfuri si vei sesiza diferentele!

Probabil te vei intreba cum te pot ajuta ambalajele noastre imprimate si de ce ar trebui sa inlocuiesti variantele simple (eventual intr-o singura culoare, fara nimic printat) si totodata mai ieftine.

Iti vom raspunde cu promptitudine chiar acum!

Ce avantaje ofera sacosele din plastic?

Pune-te in ipostaza de client obisnuit. Zilnic, poate cutreieri supermarket-ul preferat sau magazinele de langa casa, in cautare de oferte avantajoase.

Si zilnic, cu o extrema punctualitate, ii soliciti vanzatoarei aceeasi banala punga din plastic pentru a-ti aseza cumparaturile.

sacose din plastic

In fiecare zi la fel… iar ca tine, mii si milioane de alti oameni. Cu totii va ”plimbati” sacosele burdusite de cumparaturi spre casa, trecand prin fata altor mii si milioane de oameni, nu neaparat clientii aceluiasi magazin ori supermarket.

Acum imagineaza-ti daca toate acele pungi de plastic ar avea inscriptionat un mesaj sugestiv… sau daca ar fi imprimate cu o grafica incitanta… sau daca ambele fatete ar contine logo-ul companiei pe care o conduci…

Automat, din simple ambalaje, s-ar transforma intr-un fel de panouri publicitare mobile, cu un potential imposibil de cuantificat. Pentru ca este imposibil de aproximat cati oameni vor vedea o anumita grafica sau vor putea citi un anumit mesaj.

Insa tot cu aproximatie, iti putem spune ca numarul acestora este unul semnificativ. Si ar fi pacat sa nu profiti de sansa de a te promova folosind un mijloc mai putin conventional si totodata mai ieftin si mai putin agresiv decat clasica publicitate din media, de exemplu.

Alege pungi personalizate pentru a te promova!

Intr-adevar, prin utilizarea unor sacose personalizate in locul celor simple, vei atinge cel putin doua puncte sensibile (putem spune si asa).

Pe de o parte, vei pune la dispozitia clientilor ambalaje cu o grafica interesanta, iar pe de alta, le vei transmite mesaje sugestive, insa fara ca ei sa le perceapa drept publicitate directa, invaziva.

Daca te-am convins ca pungile imprimate sunt o alegere inspirata, te asteptam cu intrebari si o cerere de oferta la adresa noastra de e-mail sau la numarul de telefon afisat!

About the Author

admin administrator

    Comments Are Closed!!!
    ©2016 - Pungi Imprimate. Toate drepturile rezervate.