Oferte interesante la toate sortimentele de pungi imprimate

Pungi imprimate la diferite sortimente si oferte

Cine-ar fi crezut ca dupa aproape doua luni pline de oferte pentru clientii interesati de pungi imprimate, inceputul de an ii asteapta cu alte promotii, la fel de interesante?

Iti mai amintesti febra care-a cuprins aproape orice consumator in asa-zisa ”vinere neagra”?  La noi in tara s-a transformat in saptamana sau chiar in ”luna neagra”?

Dar de luna cadourilor, atat de asteptata an de an, in care ti-ai ”usurat” buzunarele cumparand cadouri pentru toti cei dragi, ce poti spune?

Cel putin in aceste doua perioade, consumatorii de pe integul mapamond dau buzna la economiile de peste an pentru a-si surprinde apropiatii cu daruri. Si nici nu mai vorbim de Ziua Indragostitilor, de 1 si 8 Martie sau de altele de genul.

pungi imprimate

Lucrurile stau cumva similar si la Total Gama, producator pungi imprimate din plastic, o companie deja recunoscuta pe plaiurile autohtone.

Cine sunt clientii nostri? Cine ne cauta pentru pungi imprimate?

Firma noastra, atat in versiunea online (prin website-uri), cat si in cea offline (prin biroul de vnzari), este vizitata de o multime de intreprinzatori. Ei isi doresc sa-si promoveze afacerile in alte moduri decat prin mjloacele traditionale.

O alta categorie de persoane interesate de ceea ce producem si comercializam, sunt titularii de activitati comerciale en detail, de tipul magazinelor alimentare, aprozarurilor, farmaciilor, supermarket-urilor, etc.

Ce oferte avem pentru ei?

La fiecare inceput de an, ne place sa ne actualizam ofertele de pungi imprimate personalizate. Iar de acest lucru se ocupa foarte designer-ii cu care lucram.

Acestia, prin creativitatea si experienta lor, sunt in masura sa realizeze imagini de-a dreptul suprinzatoare, destinate sa ”umple” de culoare folia de polietilena.

Optiunile de care dispun clientii sunt doua:

  • Pungi imprimate din plastic tip maieu. Cu pliuri laterale si manere destul de lungi, pot fi foarte incapatoare si usor de intrebuintat;
  • Pungi imprimate din plastic  tip banana. Grosimea foliei utilizate le creste rezistenta si le prelungeste ciclul de viata.

Oricare dintre ele se pot personaliza prin imprimarea flexografica. O procedura folosita deja pe scara larga in industria ambalajelor.

Firma noastra asigura livrarea oriunde in tara, ceea ce inseamna ca indiferent de preferinte, costurile de transport sunt practic nule,

Daca ti se pare interesanta oferta noastra, te asteptam sa ne ”deranjezi” cu un telefon sau un mail folosind datele de contact.

About the Author

admin administrator

    Comments Are Closed!!!
    ©2016 - Pungi Imprimate. Toate drepturile rezervate.