Pungi imprimate cu diferite culori, alege imprimarea potrivita

Ce culori se mai ”poarta” in acest sezon la pungi imprimate?

Suntem de parere ca ”la moda” reprezinta o insusire nu doar pentru tot ce inseamna fashion, ci si pentru pungi imprimate sau mai bine-zis pentru packaging, o industrie in care grafica se numara printre elementele definitorii.

Moda la pungi imprimate de plastic este plina de culoare

In acest an, pungi imprimate moda inseamna foarte multa culoare. Sa sustina aceasta afirmatie este Pantone, principala autoritate in toate domeniile in care cromatica are un cuvant hotarator de spus.

Compania americana Pantone se ocupa de activitati precum tehnologia utilizata pentru grafica sau selectarea si catalogarea culorilor.

Referitor la acestea din urma, se poate spune ca Pantone a devenit un adevarat standard international in ce priveste stabilirea paletei cromatice in industria modei si in industria chimica.

Dar ce culori se ”poarta” pentru pungi imprimate?

”Tragand” cu ochiul la propunerile aduse in prim plan de compania mentionata anterior, am selectat pentru tine cateva propuneri interesante, din paleta de albastru si roz.

pungi imprimate

Pungi de plastic in variatii de albastru

In ultimele colectii, paleta de albastru a ramas printre preferate. In noul sezon, printre preferatele Pantone se regaseste albastrul Niagara. Daca ar fi sa-l descriem in cateva cuvinte, am spune doar atat: sofisticat, care invita la relaxare.

O alta optiune asupra careia te poti opri pentru intregul sortiment de pungi plastic, este Island Paradis, o ”rudenie” a albastrului-apa, cu inflexiuni de verde. Extrem de proaspat, te duce cu gandul la o escapada spre destinatii exotice.

Printre preferintele ”gigantului” american se situeaza la loc de cinste si mai multe variatii de roz. Una dintre ele este rozul pal Dogwood, din gama pastelurilor. Acesta inspira la puritate, la inocenta si feminitate.

In schimb, varianta Arrow, o alta nuanta in tendinte pentru industria vestimentara si de make up, devine o optiune interesanta si pentru sacosele de plastic. Datorita intensitatii cromatice, te duce cu gandul spre insulele tropicale si spre petreceri fastuoase.

Recomandari

De exemplu, cand comanzi pungi personalizate, poti stabili o culoare dominanta si una secundara. Totul depinde de produsele comercializate.

Pentru un magazin cu articole de copii merg foarte bine tonurile pastelate de tipul Pink Dogwood, in timp ce pentru un magazin cu articole de plaja, te poti orienta spre pungi plastic in culoarea Pink Arrow.

Comanda acum si profita de ofertele speciale, suna la 0742.024.141

About the Author

admin administrator

    Comments Are Closed!!!
    ©2016 - Pungi Imprimate. Toate drepturile rezervate.