Sacose personalizate ieftine si rezistente pentru tine!

Diversitatea de sacose personalizate te poate pune uneori in dificultate atunci cand trebuie sa alegi cea mai buna varianta pentru afacerea ta. Dar, de aceea suntem noi aici. Pentru a te ghida prin multitudinea de modele, dimensiuni si posibilitati de imprimare. Fie ca ai un magazin de haine sau pantofi, un mic butic de cartier sau un plafar, sortimentele de sacose personalizate iti pot aduce o multime de beneficii.

Foloseste sacose personalizate pentru clienti fideli si expunere crescuta!

Fie ca iti doresti fidelizatea clientilor existenti sau cresterea notorietatii brand-ului tau, imprimarea unor pungi de plastic de calitate te va ajuta sa iti atingi target-ul. Printre cele mai populare modele de sacose personalizate sunt cele tip maieu si tip banana. Pentru magazinele de tip market sau farmacii, recomandam sacosele tip maieu de 27×51 cm si la o grosime a foliei de 14 microni – pentru a suporta o sarcina de 5-6 kg. Pungile tip maieu se pot personaliza la cerere, cu maxim 6 culori, imprimate o fata sau imprimate fata-verso. Dimensiunea minima pentru pungile de plastic tip maieu este de 23×35 cm iar dimensiunea maxima este de 40×60 cm.

Daca ai nevoie de sacose personalizate ce pot sustine mai multe kilograme, indemnam comandarea de sacose tip banana. Acestea au o grosime mai mare a foliei de polietilena si un maner intarit, realizat special pentru a creste rezistenta pungii. Dimensiunea standard pentru pungile tip banana este de 40×50 cm iar grosimea de 35 de microni este perfecta pentru a sustine produse grele sau colturoase – folia nu se sfasie.

Sacosele personalizate tip banana se produc la diferite dimensiuni: de la 22×30 cm, pana la 60×60 cm, iar imprimarea se poate face folosind intre una si maxim sase culori. Imprimarea pentru sacosele tip banana se poate face pe o singura fata sau fata-verso.

Pentru mai multe informatii, cereri de oferta sau comenzi contactati-ne!

Telefon: 0740 029 229 

vanzari@pungi-imprimate.ro

sacose personalizate

About the Author

admin administrator

    Comments Are Closed!!!
    ©2016 - Pungi Imprimate. Toate drepturile rezervate.